Menu

Scholensportdagen

Op donderdag 1 en vrijdag 2 juni 2017 vinden in en rond het gemeentelijke sportcomplex Vijfsprong de jaarlijkse scholensportdagen plaats.  De organisatie is in handen van de sportdienst, dit in samenwerking met alle Lummense basisscholen.

Capoeïra en bootcamp blikvangers op de scholensportdagen 2016

De scholensportdagen georganiseerd door de sportdienst i.s.m. alle Lummense lagere scholen op donderdag en vrijdag 21 en 22 april 2016 kunnen gerust als “zeer geslaagd” bestempeld worden. 

Ruim 900 kinderen participeerden en konden onder andere genieten van volgende sporten: zwemmen, capoeïra, bosspel, bootcamp en een hindernisparcours. Vooral de nieuwe activiteiten bootcamp en capoeïra waren een schot in de roos. Professor Karamelo is dan ook een alom gerespecteerd lesgever in de Braziliaanse dansgevechtsport capoeïra. De kinderen genoten zichtbaar van zijn kennis en enthousiasme. 

Bij deze willen we graag het personeel van de sportdienst, de directies en leerkrachten van alle scholen, “body and soul” bootcamp Lummen en capoeïra Limburg  bedanken voor hun positieve medewerking. Zonder hen was dergelijke organisatie onmogelijk geweest. 

Hierna enkele sfeerfoto's