Ontmoetingslokaal "Het Open Poortje"

het open poortjeHet Open Poortje is een ontmoetingslokaal met heel wat vaste activiteiten:


Openingsuren
Het Open Poortje is gelegen in de Kerkstraat, 19. Elke woensdagnamiddag tussen 14u00 en 17u00, donderdagvoormiddag tussen 09 u00 en 12 u 00 en elke eerste zaterdag van de maand tussen 09u00 en 12 u00 is het lokaal geopend. Op deze momenten kan je vrij binnenspringen voor een kopje koffie, een gezellige babbel, de Wablieft-krant lezen of je kan een kijkje nemen in onze tweedehandswinkel,....

De warme maaltijd:

Elke tweede woensdag van de maand kun je in Het Open Poortje gezellig samen met anderen een warme maaltijd eten van 12u00 tot 14u00.  De maaltijd bestaat altijd uit soep, een hoofdgerecht en een dessert en wordt bereid door een groep enthousiaste vrijwilligers. Het kost 3,50 € per persoon. We vragen je wel om op voorhand telefonisch of via e-mail vooraf in te schrijven bij de ondersteuner Stephanie Van Heghe. De contactgegevens kan je onderaan deze pagina vinden.

Uitstappen en vormingsmomenten aan voordelige prijzen:

Het Open Poortje organiseert geregeld uitstappen en vormingsmomenten aan een voordelige prijs. Zo gaan we wel eens naar een toneelstuk kijken, brengen we een bezoekje aan de zoo, gaan we bowlen,.... Ook worden er allerhande vormingen en infosessies gegeven over bijvoorbeeld de voordelen van een griepvaccinatie, sociale huisvesting, het werk van een advocaat,....

Verkoop tweedehandskledij:

Het Open Poortje heeft een leuke tweedehands kledingwinkel met kleding en schoenen voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Voor nieuwe stuks betaal je 1 EUR en voor tweedehands spullen betaal je 0,50 EUR.

De maandelijkse kalender
Heb je interesse om onze maandelijkse activiteitenkalender te ontvangen, en zo op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in ons ontmoetingslokaal? Neem dan contact op met ondersteuner Stephanie via hetopenpoortje@lummen.be of op het nummer 0490/448 312.
Vrijwilliger worden
Mensen die interesse hebben om een handje te helpen bij activiteiten of de organisatie zijn steeds welkom! Als je meer wilt weten over vrijwilligerswerk bij het Open Poortje, neem je best contact met ondersteuner Stephanie.Onze slogan is, wie je ook bent, wat je ook doet, in Het Open Poortje ben je welkom.
Kom gerust eens langs!


Contact

Ondersteuner Het Open Poortje 
Stephanie Van Heghe

GSM: 0490 448 312
hetopenpoortje@lummen.be 

Lokaal "Het Open Poortje"

Kerkstraat 19
3560 Lummen